TurboLån - Ansvar

Ansvarlighed

Turbolån.dk har en klar målsætning om, at vi vil være vores ansvarlige i vores långivning. Det er ikke tilstrækkeligt at tilbyde hurtige og billige lån til kunder, hvis dette - ganske mod hensigten - skaber flere problemer for låneren, end det løser.

Vi er vores ansvar bevidst, og vi har derfor foretaget en række tiltag, med det formål at sikre, at vi kun yder gode og ansvarlige lån. For at opnå dette, har følger vi disse retningslinjer:

  1. Vi tilbyder aldrig et Turbolån til en potentiel låner, hvis vi er i tvivl om, om lånet kan blive betalt tilbage indenfor den aftalte tid.

  2. Vi kontakter aldrig selv potentielle lånere, for at få dem til, at optage et Turbolån hos os.

  3. Vi gør opmærksom på, at vores Turbolån udelukkende bør benyttes kortfristet, og at en potentiel låner derfor ikke bør benytte Turbolånet på anden vis.

  4. Vi undersøger altid om en potentiel låner er registreret i RKI eller Debitor Registret. Hvis låneren allerede har gældsproblemer, tilbyder vi ikke låneren et Turbolån, idet vi ikke vil medvirke til, potentielt at gøre problemet større for låneren.

  5. En låner skal være fyldt 20 år, for at kunne optaget et Turbolån. Vi mener ikke, at beslutningen om at låne penge på denne måde bør træffes af en person, der er yngre end 20 år, og dermed gammel nok til, at kunne overskue fordelene og ulemperne ved et Turbolån.